30+ Káprázatos hétvégi program Budapesten és dunántúlon – 2024. február 1-4.

30+ szenzációs hétvégi program Budapesten és környékén – 2024. február 1-4.

Február első hétvégéjén sem fogtok unatkozni, hiszen újévi fesztiváltól, koncerteken, gasztroélményeken és színházi előadásokon át számtalan programmal vár ezúttal is Budapest.

Többnapos hétvégi programok Budapesten és környékén

Jégvilág – Closing Weekend // Budapest Park (péntektől vasárnapig)

Nehéz elhinni, hogy lassacskán végéhez közeledik az idei tél, ami magával hozza azt is, hogy búcsút kell vennünk a Budapest Park Jégvilágtól. A Jégvilág a búcsúesemény alkalmából február első hétvégéjén programokkal és a megszokott, felejthetetlen élményekkel vár benneteket egy szezonzáró nagy csúszásra.

Facebook-esemény >>

Fotó: Budapest Park Facebook-oldala

Kocsonya és Forraltbor Napok // Velence Korzó (péntektől vasárnapig)

Február 2. és 4. között, vagyis péntektől vasárnapig igazi gasztroünnep elevenedik meg Velencén. Ha szeretitek a kocsonyát, a disznótoros ételeket, a friss kürtőskalácsot, churrost és buborékgofrit, mellé pedig pálinkát és forralt bort kortyolnátok, akkor ezen a hétvégén Velence Korzó felé vegyétek az irányt.

Facebook-esemény >>

Lesznek még hangulatos fesztiválok az ország több pontján is:

Nutella-napok // SUGAR! shop & confectionary (szombattól)

A SUGAR! shop & confectionary a hagyományokhoz méltóan idén is megrendezi tematikus eseményét, mégpedig a nemzetközi Nutella nap alkalmából. A Nutella-napok keretében szombattól egészen hétfőig minden a Nutelláról szól majd, ahol többek között tízféle Nutellás süteményt, mini tortákat, shakeket, pohárkrémeket, forró csokit és macaront is kóstolhattok.

Facebook-esemény >>

Kínai Újévi Fesztivál // Chinatown Budapest (szombat-vasárnap)

A kínai hagyományok szerint 2024 a Sárkány éve. A budapesti kínai közösség ez alkalomból ingyenes újévi fesztivált rendez február 3-án és 4-én Budapest kínai negyedében. A fesztivál keretében bel- és kültéren is különleges programok, kóstolók és előadások számtalanjával várják a kíváncsi érdeklődőket.

Facebook-esemény >> 

Ha további kihagyhatatlan programokat kerestek a kínai újév alkalmából:

Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

Lelkes kincsvadászoknak talán nem kell bemutatnunk a télen-nyáron, minden szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő Budai Zsibvásárt. Azoknak azonban, akik valamilyen oknál fogva még nem hallottak volna róla, érdemes a hétvégék alkalmával felkeresniük a Budaörsi úton található zsibvásárt, ahol ruhától, lakásdekoráción át a legkülönfélébb kiegészítőkig minden megtalálható.

Tovább a Facebook-oldalra >>