rewrite this title in hungarian 5 kincsekkel teli designerbolt, ahol igazán egyedi ajándékokra lelhetsz without repeating the same words

5 kincsekkel teli designerbolt, ahol igazán egyedi ajándékokra lelhetsz

rewrite this content in hungarian and keep HTML tags

Ha az utolsó hétre hagytad az ajándékvásárlást, és már attól félsz, hogy nem találsz majd személyre szabott meglepetéseket, látogass el egy designerboltba, ahol garantáltan mindenkinek találsz tökéletesen passzoló, kortárs magyar alkotók által készített kincseket.

NOS

A sokak által imádott vintage és designbolt december 23. után megszűnik jelenlegi bázisán, ám addig továbbra is válogathattok az elképesztően színes választékból. A NOS-ban kortól és nemtől függetlenül találhattok ajándékokat szeretteiteknek, válogathattok porcelánok, szobanövények és ékszerek közül, de találtok még tarot kártyákat, hímzett képeket és ötletes printeket is.

Utolsó nyitvatartási nap: december 23.

1015 Budapest, Batthyány utca 12. | Weboldal

Fotó: NOS Facebook

Pauza

A Pauza független tervezők és kisvállalkozások inspiráló lakberendezési és életmód termékeit gyűjti össze, szem előtt tartva azt, hogy olyan tárgyak kerüljenek kiválasztásra, amik időtállók és a minőséget és funkcionalitást helyezik előtérbe. A rendkívül széles választékból lehetetlen, hogy ne találjatok valamit szeretteiteknek, hiszen meleg vizes palackoktól kezdve, övtáskákat, aszalt gyümölcsöket, kerámiákat, szappanokat és gyertyákat is találtok, sok más termék mellett.

1052 Budapest, Vitkovics Mihály utca 7. | Weboldal

Fotó: Pauza Facebook

Printa Design Shop

A belváros szívében található design shop az egyik első magyar fenntartható márka, aminek alapítói azt tűzték ki célul, hogy az enteriőrkiegészítőktől kezdve a ruházatokig és a legapróbb részletekig környezetkímélőek legyenek anélkül, hogy ez a stílus rovására menne. Idén decemberben a szokásos kollekció mellett számos karácsonyi kincsre is lecsaphattok, mint például a fadíszek, párnahuzatok, pokrócok, vagy füzetek.

1075 Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10. | Weboldal

Fotó: Printa

Sisko Studio

Egész évben rengeteg egyedi tárgyat, különleges díszt, ruhaneműt és kiegészítőt találhattok, és ez az ünnepi szezonban sincs másként, hiszen a meleg pulóvereken keresztül, a téli zoknikon és csodaszép gyűrűkön át egészen az egyedülálló kerámiákig mindent megtaláltok. A hangulatos, gondosan berendezett üzletben biztosan találtok valamilyen kincset annak, aki rajong a magyar alkotók munkájáért.

Utolsó nyitvatartási nap: december 22.

1085 Budapest, Somogyi Béla utca 18. | Weboldal

Fotó: SISKO Studio Facebook

wonderLAB

Nem mindennapi táskát, cipőt, kiegészítőt vagy kutyafelszerelést vásárolnál? Az immár 8 éve működő wonderLAB concept egy olyan designer közösség és üzlet, ahol sok más között, ezek közül is szemezgethettek. A szemet gyönyörködtető árukészlet közel 30 tehetséges alkotó termékeiből áll össze, köztük van például a nagy népszerűségnek örvendő Daige, Leanea és a Bebi Loungewear is. A stílusosan kialakított térben garantáltan olyan különlegességeket vadászhattok le, amiket máshol biztosan nem találtok meg.

Utolsó nyitvatartási nap: december 23.

1053 Budapest, Veres Pálné utca 3. | Weboldal

Fotó: wonderLAB Facebook

Ha inkább élményajándékokban gondolkozol: