Egyedi és gyors ajándékötletek környezettudatos karácsonyra

Ökotudatos karácsony: Gyors és személyre szabható ajándékötlet környezetbarátoknak

Egy meleg ital a hidegben állva, egy jeges korty a forróságban valódi felüdülés. A letisztult megjelenésű és kényelmes fogású Waterdrop termoszok ideális hőmérsékleten tartják az italod egész napon át. A termoszok ötféle űrtartalommal, háromféle kupakkal és elegáns matt színekben választhatók.

A vízfogyasztás népszerűsítését és az egyszer használatos műanyag palackok csökkentését küldetésének tekintő Waterdrop célja, hogy kulacsai és termoszai állandó társai legyenek tulajdonosaiknak.

A duplafalú, vakumszigetelt, rozsdamentes acélkulacsok 24 órán át hidegen és 12 órán át melegen tartják a benne tárolt folyadékot. A palackok ötféle méretben, 400 ml-től 1,9 literes változatokban kaphatók és háromféle kupakkal választhatók, amelyek szivárgásmentes folyadéktárolást biztosítanak, legyen szó hideg, meleg vagy szénsavas italokról.

Könnyen szétszerelhetők, széles nyakrésszel rendelkeznek, így egyszerűen tisztíthatók kézzel és mosogatógépben egyaránt. A kupakok teteje szimmetrikus fogantyúban végződik, így kényelmesen hordhatók kézben, és egyszerűen felcsatolhatók sporttáskára vagy hátizsákra. Mindegyik változat BPA-mentes.

A termékek között az alábbi linken nézelődhettek, ha pedig szeretnétek, hogy biztosan megérkezzen karácsonyig, akkor rendeljetek december 15-ig bezárólag!

(Borítókép: Shutterstock)

Ha nincs még tippetek, hogy mi kerüljön a fa alá idén karácsonykor:

5 szívhez szóló ajándék a karácsonyfa alá, amivel kedveskedhetünk szeretteinknek

5 szívhez szóló ajándék a karácsonyfa alá, amivel kedveskedhetünk szeretteinknek

Sokszor bajban vagyunk, hogy milyen nem elcsépelt, hasznos, de mégis szívhez szóló ajándékkal kedveskedjünk szeretteinknek karácsonykor.

Funzine Funzine