rewrite this title in hungarian Páratlan borvacsorában lehet részünk Etyek panorámás birtokán without repeating the same words

Páratlan borvacsorában lehet részünk Etyek panorámás birtokán

rewrite this content in hungarian and keep HTML tags

Az Etyeki Kúria Borászat április 12-én harmadik alkalommal rendezi meg méltán népszerű Szomszédok elnevezésű borvacsoráját az etyeki Öreghegyen található birtokán.

Ezen a különleges péntek estén Mérész Sándor főborász házigazdaként, Nyúlné dr. Pühra Beáta a szomszédos Nyakas Pincészet főborászaként kápráztatja el boraival, pezsgőivel az est vendégeit.

A borok ízvilágával harmonizáló ötfogásos vacsora Szucskó Bence chef konyhájából kerül az asztalokra. Az est karmestere Borsos Kitty, az Etyeki Kúria Borbár menedzsere. A borvacsora élményén túl egyszeri és megismételhetetlen beszélgetésnek lehetnek részesei a jelenlévők.

Hogyan jutott a két borászat és a két főborász a szakma csúcsára? Milyen volt az út? A büszkeségen túl mit jelentek a díjak? Blokkol vagy hajt a felelősség? Mennyire fontos a megújulás képessége, az innováció? Miről szól ez a szakma? Miről szól ez a szakma háromgyermekes szülőként, férfiként, nőként? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ ezen a különleges borvacsorán.

További információt ITT találtok, jegyet vásárolni pedig IDE kattintva tudtok!

Lenyűgöző panorámás gasztrohelyek hazánkban: