8 Csehítő új Netflixes és hasonló karácsonyi sorozat az elmúlt évekből

8 elbűvölő új karácsonyi sorozat az elmúlt évekből a Netflixen és társain

Ünnepi hangolódásképp nézzetek meg egy szívmelengető karácsonyi sorozatot, tele fényekkel, zenével, karácsonyfával és havas tájjal. 

Utálatos karácsony (2022, Netflix)

Miután azt hazudja a szüleinek, hogy van pasija, egy szingli ápolónő kétségbeesett keresésbe kezd, hogy társat találjon magának karácsonyra – 24 nap alatt.

Karácsonyi vihar (2022, Netflix)

Sorsok fonódnak össze egy reptéren, ahol a rendkívüli időjárás összezárja az utazókat és dolgozókat, akik így kénytelenek együtt tölteni a karácsony előtti utolsó órákat.

Télapuk (2022, Disney+)

Scott Calvin hamarosan betölti a 65-öt. Ráébred, hogy nem lehet ő a Mikulás örökké, így elindul, hogy ideális utódot találjon magának, miközben felkészíti családját egy új kalandra az északi sarktól délre.

Dash és Lily (2020, Netflix)

Miközben New York a karácsonyra készül, a cinikus Dash és az optimista Lily üzeneteket váltanak egy piros füzeten keresztül és különböző próbák elé állítják egymást.

Dash és Lily

Sólyomszem (2021, Disney+)

A Marvel új sorozatában Sólyomszemnek karácsonyra haza kell térnie a családjához. A múltból azonban felbukkan egy fenyegetés, így Sólyomszem kénytelen összeállni Kate Bishoppal.

Karácsony a családdal (2020, Netflix)

Bastian, a lecsúszott zenész letargiába zuhan, amikor a karácsonyi ünnepekre hazaérkezve néhány nem annyira kellemes meglepetés várja.

Karácsony a családdal

Három karácsony (2019, Netflix)

Négy lánytestvér küzd meg családi drámákkal és titkokkal három különböző korszakban, de mindig karácsonykor.

Három karácsony

Új barát karácsonyra (2019, Netflix)

Mivel elege van a folyamatos beszólásokból, az örök szingli Johanne 24 napos pasivadászatba kezd, hogy legyen kit hazavinnie karácsonykor.

Vessetek egy pillantást az új karácsonyi filmekre is: