Eltérítő új karácsonyi film 2023-ban hazánk mozijaiban, a Netflixen és hasonló helyeken

15 elbűvölő új karácsonyi film 2023-ban a mozikban, a Netflixen és társain

rewrite this content in hungarian and keep HTML tags

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új karácsonyi filmeket a streamingoldalakról és a mozikból, amik garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot. Persze többségüktől ne várjunk díjnyertes alakításokat, inkább csak könnyed szórakozást a hideg, latyakos estékre. 

A legjobb új karácsonyi filmek 2023-ban a Netflixen és társain:

Karácsony az autósmoziban (Netflix)

Egy ügyvédnő karácsonyi álma egy régi mozi megmentése, ám a szálak összekuszálódnak, amikor kiderül, az épületet eladni szándékozó férfi egy régi szerelme.

Karácsonyi szikra (HBO Max)

Az özvegy Molly nem hiszi, hogy valaha újra rátalál a szerelem. Karácsonykor meglátogatja a lányát és az ünnep csodája őis is elvarázsolja.

Családi cserebere (Netflix)

Egy családban néhány nappal karácsony előtt kitör a káosz, amikor egy ritka kozmikus eseménynek köszönhetően a szülők testet cserélnek tinédzser gyerekeikkel.

Egy igazi karácsony (Disney+)

Vidám és megható történet egy atlantai szociális munkás karácsonyi útjáról a lányával és egy titokzatos vörös öltönyös férfival, amely segít neki emlékezni a karácsony örömére és varázslatára.

Legviccesebb karácsonyi filmek 2023Legviccesebb karácsonyi filmek 2023

Festői karácsony (Netflix)

Egy művészi hajlamú séf lehetőséget kap az igaz szerelemre, amikor a lenézett festménye felkelti egy elismert illusztrátor figyelmét, aki a városban tölti az ünnepeket.

A csodálatos panzió (Netflix)

Egy blogger egy kisvárosi panziót értékel karácsonykor, majd végül segíteni kezd a küszködő tulajdonosoknak – közben pedig beleszeret a fiukba.

Legjobb karácsonyi filmek 2023Legjobb karácsonyi filmek 2023

Karácsonyi koldus és királyfi (HBO Max)

Egy szövetségi ügynök informátora hirtelen eltűnik egy nyomozás közepén, ezért felbérel egy hasonmást hogy játssza el a szerepet.

Romantikus karácsonyi filmek magyarul Romantikus karácsonyi filmek magyarul

Örömteli karácsony (Netflix)

Egy áttörésre váró színésznő nagy reményekkel vállal szerepet egy helyi, zenés karácsonyi darabban, ám az előadás nem csak a színpadon, a szerelemben is sikert hozhat.

Megható karácsonyi filmek magyarulMegható karácsonyi filmek magyarul

Édes karácsony (Netflix)

Amikor egy nő gimis szerelme váratlanul befektet a családja cukorkabizniszébe, egyáltalán nem örül a közös munkának. De vajon megváltozik a véleménye?

legjobb romantikus karácsonyi filmek 2023legjobb romantikus karácsonyi filmek 2023

Karácsonyi mese (HBO Max)

Egy gazdag boltos fia úgy dönt, hogy modern Robin Hoodként karácsonyi ajándékokat lop a gazdagoktól, hogy azokat a valóban rászorulóknak adja át.

Karácsonyi filmek 2023 decemberében a magyar mozikban:

Wonka (mozipremier: 2023. december 14.)

Végre lehull a lepel a csokik mágusa, az édességek géniusza, a legkülönlegesebb, legízesebb, legfurább csokigyáros, Willy Wonka életének nagy titkáról: arról, hogy ő is volt gyerek.

Masha és a Medve 2: Dupla móka (mozipremier: 2023. december 14.)

Biztonsági öveket becsatolni! – kezdődik a vad utazás, Masha útnak indul az erdőből, hogy megjárja a várost, majd visszatérjen otthonába! Az első állomás egy esküvő: amikor Masha megérkezik, mindenhol a baj jár a nyomában. Masha nem kis felfordulást okoz, miközben az esküvői fátyollal szórakozik, tortakocsin versenyez és galambokat kerget. Ezt követően átutazunk egy magával ragadó és szívmelengető karácsonyi kalandba, amelynek középpontjában a tizenkét hónap áll.

Az első igazi karácsony (mozipremier: 2023. december 21.)

Az élet akkor a legjobb, ha megoszthatjuk azt azokkal, akiket szeretünk – különösen karácsonykor. Kicsivel karácsony előtt a 11 éves Stine egyedül van a hideg téli éjszakában. A vonatról leszállva azonnal menedéket keres és véletlenül a Suszter utcába téved. A lány megismerkedik Andersasn bácsival, a helyi suszterrel, aki befogadja a gyermeket. Találkozásuk mindkettejük életét megváltoztatja.

Van valami a pajtában (mozipremier: 2023. december 21.)

Bill és családja a norvég hegyekbe költözik, miután örökölnek egy családi házat. Fia, a tizenkét éves Lucas hamar felfedezi, hogy a hatalmas telken nem csak ők laknak, egy félénk, koboldszerű lény él a pajtában. A pajta koboldok barátságosak egészen addig, amíg az ember betart három egyszerű szabályt a területükön: ne csapj nagy zajt, került a mesterséges fényt és ne módosíts a pajtán! Mikor Bill és családja karácsony napján megszegi mindhárom szabályt, elszabadul a pokol. (16 éven felülieknek)

Tomi, Polli és a varázsfény (mozipremier: 2023. december 21.)

A 11 éves Tominak születése óta rendkívüli tulajdonsága van: a szó szoros értelmében ragyog. Emiatt szülei óvják-féltik, és rövid pórázon tartják. A kisfiú napjai nagy részét otthon tölti a szobájában kialakított bunkerében, és arról álmodozik, hogy egyszer lesz majd egy barátja. Karácsony előtt egy különleges kislány, Polli költözik a szomszédjukba, aki hamarosan felforgatja Tomi életét. A két gyerek szövetkezik, és elhatározzák, hogy felgöngyölítik a házukban egyre jobban uralkodó sötétség rejtélyét, hogy újra napfényt hozzanak a szürke ház életébe.

Ha ennyi karácsonyi film nem lenne elég, nézd meg 2022-es ajánlónkat is: