Romkocsmák, amelyeket feltétlen meg kell ismerni!


A budapesti romkocsmák listája folyamatosan változik. Egyes népszerű helyek azért szűnnek meg, mert az épület eladásra kerül, de számuk nem fogy, mert jobbnál jobb hangulatú helyek nyílnak helyettük. A Pub Crawl Budapest weboldal segítségével olyan szuper helyeket válogattunk össze, amelyeket minden romkocsma szerelmesnek legalább egyszer fel kell keresni.

HaBár

A HaBár a 11. kerületben, a Bartók Béla út 17-ben, a Baross Gábor kollégium alagsorában található. A helyet értékelők magvas véleményéből kiemelkedik a „ Ez a hely olyan, mint a jó vadászkutya. Nem ereszt.:’)”, de sokaknak bejön a különleges enteriőr kialakítása. Másoknak az szimpatikus a HaBárban, hogy a térerő hiánya miatt végre egymásra, és a jó zenére lehet koncentrálni egy jó sör mellett. Már csak a berendezés miatt érdemes meglátogatni, aki még nem látott Trabantot, az megteheti, nyitott fedelű példánya múltba repít vissza, a DJ pultja egy kiszuperált Volánbusz eleje, igaz ez még a jelen közlekedési eszköze. Az italválaszték tökéletes, az ár még az egyetemista pénztárcáknak is elfogadható. Az év minden szakában partykkal gondoskodnak a tökéletes ünnepi hangulatról.

HaBár

Trapéz

A Trapéz kocsma megújított formájában 3 szinten várja a bulizni vágyókat.  A kocsma a 9. kerületben az Imre utca 2. szám alatt található. Az események 3 szinten zajlanak, a felújított pincerész zártkörű rendezvényekre, szülinapokra és zenés-táncos mulatságra alkalmasak. Az emeletén nagy projektorokon a fontos sporteseményeket lehet követni, bárpult és csocsó is található. A földszinten 2 nagy tévé áll a vendégek rendelkezésére. Napközben érdemes benézni egy jó kávéra, de a menükből tökéletes ebédfogás is választható.

Trapéz

Made In

A Made In romkocsmát a 7. kerületben a Dohány utca 46.-ban lehet megtalálni, csak egy sarokra van a Fügétől és az Udvarromtól. A Made In kiváló céges bulik, esti sörözésekre, de akár a szülinapi „zsúrra” is tökéletes választás.