Reserve Sukhumvit 61


Reserve Sukhumvit 61 társasház épülete Thaiföldön Bangkok Khlong Tan Nuea kerületben található. A Reserve Sukhumvit 61 hét szintes épülete várhatóan 2020-ban kerül átadásra. A társasház tökéletes helyen található, a BTS Ekkamai, és a BTS Thonglor pár perc távolságra érhetőek el. A Thonglor közepén lévő társasház Bangkok legjobb ingatlanterületének számít.

A projekt fejlesztője a Pruksa Real Estate PCl  ingatlanfejlesztő társaság.

Reserve Sukhumvit 61 Bankok exkluzív negyedében található. A társasházban 186 lakóegység került kialakításra. Az egy hálószobás apartmanok 48 négyzetméteresek, a 3 hálószobás apartmanok 158 négyzetméteresek, minden szobához külön fürdőszoba tartozik. A lakások csúcsminőségű anyagokból készültek, és első osztályú berendezésekkel építették ki. A szobákhoz padlótól a mennyezetig futó ablakok tartoznak, amely természetes fénnyel ragyogja be az otthonokat. A lakások teljesen felszereltek, igényes és kényelmet biztosító bútorzattal vannak ellátva.

Az ingatlan létesítményeihez szauna, fitneszterem tartoznak. Ezenkívül parkoló, biztonsági szolgálat, kamerarendszer is található. A lakók recepción keresztül közelíthetik meg a lakásokat.

Reserve Sukhumvit 61

A házat békés és nyugalmas környezet veszi körül, gondozott zöld területek, és széles sétányok emelik a hangulatát. A zsúfolt és mozgalmas városban Reserve Sukhumvit 61 lakói minőségi életszínvonalat és luxus körülményeket találnak.

Reserve Sukhumvit 61 közelében számos élelmiszerbolt, étterem és egészségügyi létesítmény található. A legközelebb a 7-Eleven Ekkamai Soi 5, akár gyalog pár perc alatt érhető el. Az épület közelében olyan neves projektek találhatóak, mint a Walden Thonglor 8, a Rhythm Ekkamai Estate, és az Imression Ekkamai.

A Suvarnabhumi Repülőtér 25 kilométer távolságra van.