Pályázatok egyéni vállalkozóknak


Az egyéni vállalkozóknak számos pályázati lehetőség áll rendelkezésre, amelyek közül néhány:

  1. Újraindítási Gyorssegély Program: a COVID-19 járványhelyzet miatt nehéz helyzetbe került vállalkozások támogatására indított program, amely keretében vissza nem térítendő támogatás igényelhető.
  2. Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP): olyan támogatásokat biztosít, amelyek segítik a vállalkozásokat az innovációban, a termelékenység növelésében és a versenyképességük javításában.
  3. GINOP: Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, amelynek keretében számos pályázati lehetőség áll rendelkezésre az egyéni vállalkozók számára is.
  4. Mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) fejlesztése a Dél-Dunántúlon (DAFE): célja a Dél-Dunántúli régió kkv-jainak versenyképességének növelése, fejlesztésük támogatása.
  5. Egészségügyi vállalkozások innovációs ökoszisztémájának kialakítása (GINOP-4.1.7-19): az egészségügyi szektorban tevékenykedő egyéni vállalkozók is igénybe vehetik ezt a pályázati lehetőséget, amely a szektor innovációra és a termékfejlesztésre fókuszál.

Fontos megemlíteni, hogy a hagyományos pályázatok egyéni vállalkozóknak és az újabb pályázati lehetőségek is folyamatosan változnak, ezért érdemes folyamatosan nyomon követni az aktuális lehetőségeket.