Horvátországi szállások


Horvátországi hotel kínálatunkban családok és párok is könnyen megtalálják elképzelésüket.

Tökéletes Horvátországi szállást és hotel találni nem könnyű. Horvátországi apartmanok, szállások, hotelek széles választéka között nagy különbségek lehetnek. Horvátországi hotel és szállás ajánlataink között csak a legjobb horvátországi hoteleket gyűjtöttük össze, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen a döntés és maximálisan élvezze Horvátországi nyaralását.

Horvátországi hoteleink mind a tengerparton vannak, így igazán különleges tengerparti nyaralási élményt biztosítanak.

Négycsillagos és Ötcsillagos horvátországi szállásunk, hotelünk, illetve apartmanunk Kvarner és Sibenik környékén található csodálatos panorámát nyújtva az Adriára.

Első horvátországi szállásunk: Šibenik óvárosától mindössze 6 km-re található a 2012-ben felújított, parti fenyőerdővel, buja és illatos mediterrán növényzettel körbeölelt szálloda. A tengerparttól való távolsága mindössze 50 méter. Az apró kavicsos és homokos részekből álló partszakasz öt kilométer hosszú, a víz lassan mélyülő és kristálytiszta, „kék zászló” jelzésű. Az épület a modern, letisztult formákat és a hagyományos dalmát stílust ötvözi, mindenekelőtt a vendég kényelmét szem előtt tartva.

Pula

Második horvátországi szállásunk: Az elegáns horvátországi hotel az üdülőkomplexum egyik legszebb; aromás illatot árasztó fenyőerdőkkel körülvett részén található. Tökéletes környezetet biztosít pihenéshez és feltöltődéshez egyaránt. Az 5 km hosszan húzódó varázslatos tengerpart mindössze 50 méterre elérhető. A kristálytiszta tenger mellett számos sportolási lehetőség és rengeteg szolgáltatás várja a vendégeket, de ha csupán pihenésre vágyunk, akkor hűsölhetünk a medencében, vagy fák árnyékában.

Harmadik horvátoszági szállásunk: Meseország, játék, móka – talán így jellemezhetnénk néhány szóval a kifejezetten gyermekeknek megálmodott, családbarát szállodát. Itt minden róluk és nekik szól, vagyis a tökéletes nyaralásról, amikor minden kerek egész, hiszen a szülők a kicsikkel együtt játékosan fedezik fel a páratlan szépségű tengerpartot.

Horvátországi villák, apartmanok: Igazi mediterrán életérzés – levendula, rozmaring és olívaligetek övezik luxusapartmanokból álló komplexumot, ami a tengertől mindössze 50 méterre, egy félszigeten található. A varázslatos környezethez pazar elhelyezés dukál, amit a villák minden igényt kielégítően, modern bútorokkal, körültekintően kialakított, tágas légtérrel magas színvonalon biztosítanak.